American History X

Hemma nu har varit hos johan halvarsson , massa folk där. trevligt (: nu sitter jag i sängen och väntar på att filmen ska bli klar, så de blir att kolla på american history x och äta godis (y)

girlsgirlsgirls

kommit hem från rättvik nu, inget speciellt va de idag de va tjejernas dag idag eller va man ska säga. alltså dom som åker runt i bilar o de(:
nu ska jag dra till elin iallafall :) vet inte vad vi hittar på, nåt iallafall. en dagens kan jag också slänga in.




jacka - gina
t-shirt - H&M
shorts - shift
och converse tillde (y)

pussochkram Johanna


Lördagen den 31a Juli 2010

nyvaken. blev inte direkt så sent igår. va helt slut asså så la mig tidigt (y) skönt de men fick inte sova så länge heller, robert kom och väckte mig..åker nog till rättvik lite senare och kollar vad som händer där, classic car week har ju dragit i gång nu (:


JOHANNA BENGTSÉN DEN ALLRA BÄSTA

johanna bengtsén , vart ska jag börja?
Du är den bästa som finns seriöst. Jag har aldrig träffat nån som är som du , du är världens underbaraste, och jag är stolt över att ha dig som bästavän, Du förstår mig alltid, vi är så lika de är så enkelt att prata med dig, för vi har i princip allt gemensamt, vi har samma musiksmak,klädsmak,killsmak, godissmak, allting! De är du och jag mot världen verkligen, inget kan stoppa oss, inget kan skilja oss åt, du är som en syster för mig. Du är min syster,andra halva. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, vi är som jing o jang , salt o peppar, phineas o fearb , saft & bullar, försvinner den ena , faller den andra. Jag kan verkligen lita på dig , och du kan verkligen lita på mig de hoppas jag du vet. Vi vet exakt allt om varandra , jag berättar allt för dig och du finns alltid som stöd till mig , och desamma finns jag åt dig. Vi har kännt varandra sen 5an tror jag , och vi började umgås i 6an och sen dess har vi hållt ihop i vårt och torrt , och vi har aldrig bråkat på riktigt, bara så här tjafs eller vad man ska säga, men vi kan inte vara osams så... men jag kommer ihåg en gång när vi var sura på varandra i typ en timme och till slut orkade jag inte mer och gick och satt mig hos dig och dennis och du tittade inte ens på mig hahahaha och sen började vi typ as garva. Men de är du och jag. Och ingen kan förstå våran humor heller, jag får annorlunda humor när jag är med dig. Asso vi har så grymt kul tillsammans, men jag orkar inte sitta och skriva alla minnen. Men som sagt

JAG ÄLSKAR DIG , och du är min allra bästa vän och de kommer du alltid att vara.


cooler than me

ligger här i sängen och är helt slut i kroppen :o fatta hur mycket muskler jag har fått! :D
gick hem tidigare från po och ylva , orkade inte va kvar de va inte direkt kul..nån typ följde mig när jag gick hem, vart fett rädd men sprang iväg:o darrar när jag tänker påde. SAKNAR ISABELLE!
men de blir nog en film nu eller nåt :) få se.


cooler than me - mike posner

take care. J♥

SOMBODY TO LOVE

vi är tillbaka äntligen , och vi ska göra de roligare att läsa den , vi lovar!:-)
ja, idag har jag inte gjort så mycket här nere, de regnar ju bara vad ska man göra då liksom-.-
men hittade mig ett par skitsnygga converse iallafall, lite annorlunda och så, så de va nice!
Men vet inte hur mycket jag har tillgång till internet här nere, internet är nämnligen grymt segt här nere , de är sjukt och så är de kass mottagning.
MEN JAG SAKNAR MIN JOHANNA !!!!!!!!!

ha de bra , puuuussss


Dinner

middagen serveras i tunsta, så åker dit nu, vi höörs puss
take care. Johanna

ÄKTA svensk sommar, sol sen börjar de spöregna..


3 dagar, sista dagen

ny duschad! den här dagen va den sista gången man måste duscha varenda dag (y) har duschat varenda dag sen jag börja jobba på bergkvist :p och har jobbat där i 1 vecka och 4 dar (; och idag va det sista dagen där på de här året :/ roligt har de varit!
men nu ska jag klä på mig eller ja först välja kläder, and I got some problems with that.


COMMANDER

hejigen.
måååste bli trött snaaart! får panik snart asså, om jag inte blir trött snart så kommer jag få problem med att gå upp imorgon -.- och orkar inte höra pappa tjata. eller så får jag väl bara släcka o allt så kanske jag somnar till slut (: ni kan få lite bilder från dom veckorna vi inte har skrivit iaf. bilder är väl alltid lite roligt ?



jag och isabelle



jag va inte bara inte lite brunare på benet ;)



jag och jennife råker rng i sjövik:)

okej ni fick inte alla bilder, de e för många men dom här duger, nu ska jag sova e faktiskt lite trött nu 
så godnatt sovgott alla :)

XOXO J


Bergkvist Insjön

sluta för en timme sen ungefär, har duschat och sånt så känner mig mycket fräschare nu, än vad jag gjorde på jobbet, har typ skottat flis och massa grejer(: inte speciellt fint väder , regnar.. så de blir nog inge västannor idag med elin :/ så nu sitter jag vid datan och har jävligt tråkigt!+ att jag har huvudvärk-.-
lite bilder från jobbet kan ni få:)


satt en gräshoppa typ på väggen.




oskar hoppar:)
men jaja så roliga bilder kanske de inte va.

take care J.


And we´re back!

TILLBAKAAAAAAAAAAAAAAA!
nu börjar vi om igen. fast de här kommer bli ännu bättre!
hård dag idag jobbat från 7-15, efter de vart de elin ett tag, roligt att träffa henne de va ett tag sen <3
jobbar tills på fredag sen har jag jobbat klart, och tjänar cirka 4500 kr :D
just nu ligger jag i sängen och ska nog gå ochlägga mig snart och isabelle gumman är i skåååne och chillar , aviiiiis..så de e bara jag som skriver till hon kommer hem, men när hon kommer hem så är det ju CCW i rättvik. taggaaa!:d så de blir ju att gå på de typ hela veckan (: efter den veckan så blir det nog stockholm och sover där (: 
P.S Vad ska ni göra för att bloggen ska bli rolig att läsa och att man ska vilja fortsätta följa den ?!

take care/ Johanna


SOMMARUPPEHÅLL..

vi skriver inte nå mer på sommaren, börjar skriva i vinter igen :) har så mycket annat att göra utan för datalivet :)
alla får ha det bra & pussochkram Johanna och Isabelle <3


RSS 2.0