nystädat rum

FÖRE:





EFTER:







hahaha jag är duktig.. 

hugs I.

Only girl

sitter nu och har precis ätit en skål med yogurt,flingor och massa röda bär!mums
funderar på om jag ska ta och städa mitt rum eller nått eller plugga på lite engelska, faaan har ju musik på måndag också, shiiiit! aja lite snabb update av dagen då.
Skola idag inget speciellt hände, men imorgon får vi tillbaka våra NO-prov, nervös.. jag hoppas att det gick bra iallafall.

TTYL
hugs I


här har ni en dagens också!

kjol - bikbok
tajts- lager 70
blus - wear it


Hot Chocolate

duschat och fresch efter joggningen, de va riktigt härligt att jogga! belöning sen när jag hade duschat var en kopp varm choklad (y) gryymt gott, love it. som isabelle skrev snart helg och då  åker vi till rättvik på lördagen för det är rättviks marknad:) alla veckor bara rinner iväg , allt går så fort! hinner typ inte med.

HUGS J.

onsdagendentjugoniondeseptembertvåtusentio

Snart ska jag byta om till joggingkläder och ut och ta en joggingtur med Johanna. Ska bli skönt. Snart helg igen också, känns riktigt nice, på lördag drar jag och johanna upp till rättvik också för att gå på marknaden. Men nu ska jag göra annat. puss

I.


I got it from my mama

nu byter jag om till jogging kläderna och drar till isabelle så ska vi ut och jogga! härligt.
hände inget speciellt i skolan idag, gjorde typ pannkakor på hemkunskapen iallafall :)
men vi hörs senare.

HUGS J.

IDOL

hejhej, har precis duschat och ätit, och nu blir det idoltime här hemma. Men har varit ute och tagit en skön joggingtur med Johanna & Vendela, riktigt awesome, ska fortsätta med de nu och inge godis för mig här alltså!
men nu ska jag kika på idol

TTYL

I.


AUTUMN

nyss duschat, tagit en jogging runda i insjön med isabelle och vendela , härligt!
blir nog att jogga varenda dag nu, kanske inte på helger då. och dra ner på godiset, greaat..
menmen vendela åkte med mig hem idag iallafall och vi tog några höstbilder

HUGS J.








min sexiga mín ;)

men bilder orkar jag inte lägga upp , så de får räcka :)


Bigsis'

tog lite bilder efter skolan med syster, hon som flyttar till england om 10 dagar..

visst é jag lång ?;d







HUGS J.♥

Dagens

slägger väl in en dagens nudå.
köpte dessutom allt i lördags, så allt e nytt! :)





söt blus - gina
jeans - gina +dessutom dom skönaste jeansen på länge.
och såklart nya skor! - scorett

HUGS J.♥


IMPOSSIBLE

hejhej.
just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik:) min och johannas hobby att ligga i sängen eller? vi har ju legat i sängen hela dan idag, vi vaknade halv 3 och gick upp och åt sen ner i sängen igen haha.
Men jag har precis tittat på twilight eclips igen, den är ju grymt bra. Taylor är bara för snyyyyyyyyggg.
lite update bara.

TTYL.
Isabelle


Söndag

yeahh redan skola imorgon , fuck inte okej.. allt går så grymt fort nu. jag och isabelle ligger här och drar oss i sängen riktigt skönt! vakna vid halv 3 ;) men vad är en söndag utan att ligga och dra sig i sängen ?:d
har det bra allihopa!

HUGS.


Just The Way You Are

sitter i min säng med söta lilla isabelle. ska nog sova snart i samma säng dessutom mysssssssss! ;)
har saknat min isabelle faktiskt ! va ju i kupolen med mamma idag och shoppade massa saker, charlotte perrelli (stavning) och sean banan va där och uppträdde också , haha :) träffade isabelle, mange,andré och gurra lite senare också,men orkar inte berätta allt, så ni får ha det bra hörs.

hugsss.


Johanna Bengtsén

JOHANNA BENGTSÉN- har ingen aning om vart jag ska börja men..
du och jag , vi ,oss. du och jag har en speciell vänskap ,systerskap , vi har inte en vänskap som någon annan , våran är den bästa man kan ha, en sån vänskap som man kan vara sig själv med,man kan känna sig trygg med , som man kan prata om allt med. Vi har gått igenom så mycke...
t tillsammans ,alla våra underbara minnen, alla killar vi har spanat på , våran blogg med massor av mer!
De bästa är att vi har så mycket gemensamt i princip allt, klädsmak,musik,killar, och framförallt HUMOR. Du är bäst , jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, jag kommer aldrig att träffa någon som dig, du är den mest omtänksamma, snällaste,vackraste,underbaraste tjej som finns på denna jord.GLÖM ALDRIG DET

jag älskar dig av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra. BÄSTAVÄN FÖRALLTID!♥

när jag läste texten som du skrev om mig blev jag tårögd. Jag har aldrig upplevt en sån otrolig vänskap som jag har med dig, du är min högsta önskan, och ingen kille kan någonsin komma mella dig och mig. Du är världens vackraste insida och utsida. Du är min syster , min andra halva, utan dig faller jag. De är du som gör att mitt hjärta slår. Varje dag gör du min dag med din och min humor som ingen verkar förstå.. men de gör vi och de är de viktigaste. Jag kan lita på dig till tusen, vad jag än säger vet jag att du aldrig skulle säga till någon annan och de gör att jag kan känna mig trygg med dig.
De finns vissa personer som säger att vi är lika på utsidan, men där vi är mest lika är på insidan,vi tycker,tänker och känner samma saker när de gäller allt. Att jag har fått turen att ha dig som bästavän måste vara de mest älskbaraste jag kan tänka mig. Jag vet att de är så många som måste vara avensjuka på mig för att min bästa vän är den otroliga johanna bengtsén, jag är så stolt över att kalla dig bästavän. Jag trodde aldrig att jag skulle få turen att träffa nån som du. Du har förändrat mitt liv. Och jag älskar dig över allt annat. Du och jag så ska de vara!
I LOVE U, JAG ÄLSKAR DIG, TE QUIRO, JE T'AIME.


Isabelle Stenback

Isabelle Stenback - har ingen aning om vart jag ska börja men..
du och jag , vi ,oss. du och jag har en speciell vänskap ,systerskap , vi har inte en vänskap som någon annan , våran är den bästa man kan ha, en sån vänskap som man kan vara sig själv med,man kan känna sig trygg med , som man kan prata om allt med. Vi har gått igenom så mycke...
t tillsammans ,alla våra underbara minnen, alla killar vi har spanat på , våran blogg med massor av mer!
De bästa är att vi har så mycket gemensamt i princip allt, klädsmak,musik,killar, och framförallt HUMOR. Du är bäst , jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, jag kommer aldrig att träffa någon som dig, du är den mest omtänksamma, snällaste,vackraste,underbaraste tjej som finns på denna jord.GLÖM ALDRIG DET.

jag älskar dig av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra. BÄSTAVÄN FÖRALLTID!♥

Isabelle jag älskar dig mest av hela mitt hjärta du är den bästa för mig! och det vet du.  ingen är som du babe, kan bara va mig själv med dig ingen annan, du är en del av mitt liv och de ska du alltid va och kommer va det.
precis som du säger du och jag,vi,oss. du och jag har verkligen en speciell vänskap, som inte många har, men vill ha. jag är så jävla stolt över att jag har dig isabelle vid min sida. vi har allt gemensamt! vad hade jag vart utan dig? INGENTING! du gör mig hel! inget mig utan dig , I+J  som vi alltid brukar skriva på våra händer, hahha allt vi gjort tillsammans alla pinsamma stunder till helt perfekta. den bästa i hela universum är du! min syster, andra halva allt! du är den bästa bästavännen föralltid! älskar dig.
och jag är så glad att jag har dig. tänk dom som inte har nån.. som bara är där kan nt prata med nån , måste förändra på sig själv för att nån ska gilla en. men man är den man är och det är inget man ändrar på. och du är defenitivt inget att ändra på skulle aldrig ändra på dig. du är det som jag inte hade. du förändrade allt förmig glad över att du gjorde de! Isabelle Stenback du är den många inte har ♥ 


Friday I´m In Love

trevlig dag , träffade vendela efter skolan , drog hem till mig satt vid datan oså :) åkte till rätt pris sen och köpte godis, fast jag köpte bara en choklad rulle, sen gick hon hem och åt då träffa jag isabelle och vi gick till villan och träffa massa (y)
Nu har jag kommit hem ska upp tidigt imorgon och åka till borlänge med mamma och shoppa! :d

Love J.

vendela och jag


FACEBOOK

Facebook funkar ju fan typ inte, fukkar ju upp sig hela tiden! man blir ju fan arg :@

Johanna Bengtsén @ facebook .

Torsdagen den 23 september 2010

vi veeeeeeet. men de finns inte ett skit att skriva om är så jävla upptagna med skolan o allt.
vi vill inte lägga ner bloggen iallafall eller vad tycker ni ?
lite tråkig information som har hänt den här veckan som har gått as fort :o iallfall nåndag hade vi so prov , de gick bra, onsdas skoljoggen och skrivardag.. och idag typ ingenting, prov imorgon i NO :/ hoppas på det bästa!
efter skolan ska jag kanske träffa Vendela G.  får se vad vi hittar på då :)det har verkligen blivit vår nu asså, det är grymt kallt på mornarna, och löven ligger på backen. inte okej.
bilder kan ni få :)

pussochkram Johanna





LÄNGESEN..


nu var de längesen vi skrev, men vi har inget att skriva om, men imorgon ska vi iallafall till borlänge. de ska bli riktigt kul! :-)
vi ska till kupolen och aqua nova! as nice, sen är de borlänge marknad också, så blir väl att kolla där också. Men vet inte vad vi ska skriva nu, puss.

pussokram isabelle & johanna (L)

Måndag

ligger i sängen , och ska sova typ nu.. bara skriva klart de här.
vaknade upp hos isabelle iallafall, trevligt :) avslutning av på fotbollen med alla injsöns lag. sista matchen på söndag mot islingby.
dessutom så har vi so redovisning imorgon, och jag somnade istället för att plugga idag efter skolan.. de eju jätte bra :-) men jaja får se hur de går ,
vi hörs puss

JOHANNA.

movietime

hola!
johanna sover hos mig inatt, de blir riktigt nice! imorgon är de ju skola och allt. fyffan..
men vi ska väl snart titta på film , grown ups heter den. Verkar rolig:)
Idag har vi bara legat i sängen typ , haha mysigt.
ha de bra ,

puss
ISABELLE.


här är vi när vi leker fjåårtisar


isabelle johanna

två bilder från igår kväll innan vi drog ut,

Nöjd

uppdateringen suuuuuuger, men va ska vi skriva om liksom finns inte så mycket att skriva om.
men färga håret idag iallafall riktigt nöjd vart jag! typ svart är det :) match hade vi också och mot mockfjärd 2-1 vart de till dom.. menmen vi kommer 3a i serien. bra gjort tjejer! sitter här med isabelle iaf , som ska sova här:)

Johanna.


resultatet (y)

idol 2010

Förlåt för våran uppdatering, den suger jag vet.. ah men jag har iallafall fullt upp och hinner inte och har inget speciellt kul att skriva om. men jag har iallafall tittat på idol alldeles nyss, very nice! Mycket bra de här året, börjar riktigt bra!
Men vi hörs puss

isabelle

tisdag

sitter i skolan på håltimme nu, har snart matte eller nått, engelska kanske vetinte :p aja puss


isabelle

känns bra(y)

har precis tagit en varm dusch efter träningen, ätit nyttit , te och knäckemacka med räkost och skinka riktigt gott faktiskt! man blir även väldigt mätt på de. Ska försöka sova tidigt idag också, känns riktigt bra att ha tränat idag, skönt!
nu ska jag fortsätta kolla på CSI NY :-)

I.


nu drar jag iväg på match

för att titta den här gången. Hoppas på de bästa nu! ni kommer göra as bra ifrån er tjejer!



isabelle.

LOVE

igår hade jag en awesome dag, den började med att jag träffade elin,marielle o vendela på dagen vid hjultorget då köpte vi godis till kvällen, sen åkte vi hem till marielle och pratade lite och så ,sen kom dennis och robert dit,nice(y) sen åkte dom hem för dom skulle äta så vi gjorde också lite mat då, lövbiff och pommes, de blev riktigt lyckat! sen kom dom igen vi typ tittade på teve, eller robert,vendela,marielle o dennis tittade och jag och elin hade typ as damp och var grymt rastlösa hahahaha. Sen åkte jag,elin,robert &vendela ut en stund, körde kull på hjultorget, lyckathaha. Sen så ville robert och vendela åka tillbaka men de ville inte jag o elin så vi åkte runt lite, sen vid clas parken så typ skulle vi spela fulla hahahaha as kul , men ah sen hörde nån knacka på handelsbanksfönstret ,eller alltså innanför fönstret och elin såg händerna, asso vi hållde fan på att dö, fyffan vi typ cyklade i hundratjugo hela vägen till tunsta, fatta om vi va rädda alltså. Ah sen åkte vi tillbaka, roligt har de varit iallafall.

bilder kommer nog sen tror jag:-)

pussokram isabelle


ändrade planer

blir nog falun ändå (y) stannar där nog en natt också :) blir att träffa elin,emelie o flera. hörs!
pussochkraM Johanna


Granny goes street

inget falun för mig ikväll, typ och dit och åka hem direkt blir det då , liksom skulle åkt dit med tåget 15.15 och sista tåget som går 19.10 de e ju för kort tid att vara där .. så sitter hemma o får se vad som händer sen , grillning hos benerius ikväll också.

pussochkram Johanna


hoppar du hoppar jag


Dagens



shorta - H&M
strumpbyxor, cykelbyxor ovan på d
och overknee skor - scorett

snart drar jagut och ska möta upp isabelle på hjultorget hon ska kolla på nåra byxor , senare blir det träning :=)

pussochkram Johanna

dålig uppdatering ja vet...

ja de var ett tag sen jag skrev , men orkar inte just nu , de är så mycket med skolan och så.. ja mitt fotbollslag är just nu på match i vansbro. jag har benhinneinflammation , så får inte spela fotboll...
aja nu ska jag titta på film puss<3

pussokramisabelle


RSS 2.0