Tisdagen den 31a augusti 2010

tisdag den skönaste dagen på veckan i skolan (y) slutar tidigt o allt :) ida o elin har precis dragit hem, skulle på träning så nu är det bara jag och isabelle som sitter här o chillar. imrgon blir det "kompis kort" ah ni fattar väl.
ja va finns de mer att skriva ?

pussochkram Johanna ♥

Hahaaa HA-HA !:s våran så kallad cpe klass , skäms fan.. jag står iallafall längst upp till höger näst längst ut.
och isabelle sitter neranför mig näst längst ut håller handen på henne.


Gårdagens 30/8 - 10

måndag då min bror fyllde 19 år och de va skolfoto. men grattis till han iallafall :) köpte typ såhär rengörings grejj igår ett startkitt till att börja med, får väl se om de blir skillnad, för jag har fått så här kallade kvisslor i pannan inte snygg -.- så måste få bort dom.


såhär såg man ut igår iallafall, inte så bra bild men..
kavaj - H&M
cheap monday t-shirt - jeansfactory (pappas)
jeans tights - H&M
+ mina pumps - scorett


rengörings grejjerna , köpta från Doc morris apotek i insjön.
 


I am so not ready

andra veckan i skolan imorgon. och jag e verkligen inte redo för 8an :P haha 7an o allt har gått för fort tycker jag.. men får väl se till att hänga med och se till o göra allt jag kan för nu säger jag godnatt måste kunna gå upp imorgon och välja kläder o de , skolfoto imorgon så..

pussochkram Johanna


ROBOT



isabelle

like this

säger bara.. om alla helger va som den här helgen! trött och sliten är va jag e, tack för ida,elin,johanna caris,emma,victor,dennis,typ hela rättvik boda och massa fler för grym kväll igår grymt vare!

söndag (uppdateringen är BAD)

ja har inte skrivit på ett tag nu , men igår var de ju insjödagen, de va riktigt skoj! Kvällen började awesome! senare hände de lite saker..
sen slaggade jag hos vendela (y)




/ isabelle

FRIDAY

nu är de äntligen helg efter en lång skolvecka. de är riktigt skönt , ska kortfatta dagen lite snabbt nu, skola, johanna färgade mitt hår, tairesturangen med johanna o vendela, hjultorget och nu sängen :-)

// isabelle


färgat håret igen!


före




vad tycks? :)

ISABELLE.

Dagens




Shorta - H&M
tights - gina
skor - scorett
klocka - turkiet

kom hem från skolan för en stund sen ,så jag  ska duscha nu och fixa mig sen kommer nog isabelle och jag ska färga hennes hår mörkare , sen nån gång tar jag,isabelle o vendela en middag på thai resturangen (y) skriver senare då :)

Kramisaaar Johanna♥


those times have passed by.

va finns de att skriva as seg dag i skolan idag evigheters dag.. matchen gick bra faktiskt (y) bättre kunde vi gjort menmen finns inte så mycket att skriva om just nu. men nu får ha det bra sötisar :)
världens gamlaste bilder på mig,isabelle o ida :o men dom tiderna är ju förbi.. haha blond o fjortis skit ;s
P.S inte så många bilder på isabelle för jag vet inte vilka jag får lägga ut:p

pussochkram Johanna ♥





















haha nu räcker de, de e ju bara skämigt.. :$


Godnatt ♥

taggad inför matchen imorgon mot rättvik,borta match! och vinna ska vi göra. skriver mer imorgon nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon bitti :) hööres snyggingar!
pussochkram johanna ♥


Dagens

trött efter skolan orkar inte skriva, det har varit fett seg dag..



Kavaj - H&M
linne - kandee
jeans - gina
pumps - scorett
klocka - vet ej
ring - H&M(vänstra)
ring - blåa mammas gamla(högra)
ring - kristallen H&M tror jag(högra)

pussochkram johanna '-'


lipstick jungle

just nu sitter jag och tittar på ett avsnitt av lipstick jungle , tittar på den boxen nu eftersom jag har tittat klart på true blood. Och är mätt i magen efter pannkakorna pappa gjorde åt oss alla. MUMS , med grädde och allt , de är riktgt nice!
nu ska jag fortsätta titta på lipstick, pusss

ISABELLE.


Ny Header. Awesome

NY HEADER ! Som Johanna caris har gjort , grymt bra vart det! hennes blogg http://johannacaris.devot.se , säger bara hon e grym på att fixa sånt (y)

vad tycks ?:d


TUESDAY

skola idag igen, vi skulle ha varit ute på vattberget idag men de blev för mycket regn så vi var i skolan istället. Vi har haft tipspromenad  och mitt team vann! jag,johanna,annie o ton. vi vann en bilpåse hihi(y) sen tittade vi på film och fikade, de va nice.
Nu sitter jag här och tittar på film

pusssokram ISABELLE


Trött, inte de roligaste

nyss kollat på film kickin it old school, rolig film (y) e grymt trött så håller på att somna.. va finns det mer och säga? skriver mer sen tror jag , då kanske jag e piggare '-'

pussochkram Johanna



It all begins...with a choice.



I.

AWESOME

riktig taggat inför matchen på torsdag nu mot rättvik! Vi kan ju vinna de här! :D
ah iallafall idag var de första dagen i skolan , inte direkt roligt ,men de var okej iallafall, shemat duger väl antar jag och så..

/ ISABELLE


ida (L)

ida & elin <3

älsklingar

haha så här går de när ida och elin tar min kamera på en skoldag;)


The First day

första dagen i skolan va det idag då.. fast jag åkte till falun innan, skulle till tandspecialisten typ kolla min grej i munnen , den hade typ lossnat och jag hade inte märkt de så dom satt fast den. efter de så vart det frukost på donken Mc muffin med bacon och egg,toast och varmchoklad vart de (y) sen kom jag t skolan typ 10 eller nått:)
orkar inte skriva om va vi gjorde , tråkigt bara.. isabelle hängde med hem till mig efter skolan för vi hade träning halv 7. kom hem vid 9 och nu ligger jag här i sängen helt sluut. funderar på att sova snart ?.
 
pussochkram Johanna '-'


sista timmarna denna sommar..

sitter här och har ångest för att de är skola imorgon.. känner mig inte redo att gå dit igen ,de har gått för fort sommarlovet. jaja spelaroll
Idag har vi haft match mot falun , vann med 4-1, de var riktigt nice!
och ska kika lite på vad jag ska ha imorgon också pusss

/ISABELLE


Today Is An Awesome Day

vann mot falun igen idag! 4-1 , härligt säger jag bara (y) dessutom har jag köpt johannas system kamera en Nikon D40 , eller hon får pengarna på onsdag för då får jag min lön, så nu är den min! har alltid velat ha en system kamera (y) så nu sitter jag här i min säng grymt glad thihi :d + Att johanna håller på med våran nya header så det blir en ny snart, awesomee. hennes blogg dessutom http://johannacaris.devote.se

pussochKram Johanna


Every rose has its thorn



I.

sista dagen på sommarlovet2010

idag är de sorgligt nog sista dagen på sommarlovet, kan inte fatta det..men kan inte göra nått åt de.
Idag är de iallafall match, hoppas att de ska gå bra iallafall.

xoxo isabelle


Kickin It Old School


lördag

hejhej. idag vaknade jag hos johanna vid halv 1 av att hero kom in och hoppade upp i sängen. mysigt! fast sen låg vi kvar i sängen och pratade lite och typ halv sov. Vid halv två gick vi upp och åt fahitas, riktigt mumsigt!!
Sen åkte vi till hjultorget och köpte godis och cola! de vi är otroligt beroende av... vilket är synd.
Sen åkte jag hem och åt och så ,sen drog jag och johanna ut igen på kvällen, fast de va inge folk ute alls. Så vi tog lite kort sen åkte vi till våra roliga david och marcus. Haha man kommer aldrig där ifrån utan att ha as garvat ihjäl sig.haha a vi hade lika roligt som vi alltid har.
Imorgon är de match mot falun också. Vi hoppas på de bästa! och snälla låt min kondition vara okej så jag inte sinkar alla och förstör för alla.. nej nu ska vi inte tänka negativt.

nu får ni lite bilder från idag iallafall.

pussokram isabelle






kvällens outfit



linne - cubus
tajts - lager 70
sjal - hm

pussokram isabelle

Filmtime babes

nu blir det film mys med isabelle, gillas starkt (y) blir att kolla på The Uninvited.
hörs imorgon puss.




En vanlig dag med oss.

‎18.45 springer isabelle stenback och johanna bengtsén barfota igenom leksand med klackarna i handen för att hinna till tåget som gick 19.10. Alla tittade på oss som vi var dumma i huvuderna. Är jag förvånad? svar: NEJ!



freeeeedag!

yes idag är de fredag igen, sista helgen på sommarlovet så de är väl inte världens roligaste helg , men de ska bli kung idag iallafall! idag ska jag träffa johanna och amanda, aaaas kul :d
Nej men nu ska man väl försöka fixa sig också lite innan också. ha de bra alla underbara läsare

kramisabelle




01.17

de blev visst två avsnitt av true blood. Nu har jag tittat klart på säsong 1 , ett bra avslut innan skolan börjar faktiskt, längtar tills mamma köper boxen med säsong 2 ! de ser jag väl fram emot. Funderar ärligt talat på att gå och sova nu , tänkte gå upp lite tidigare imorgon eftersom de blir och träffa johanna och amanda(y)

så gooodnatt!

xoxo isabelle

SPENDING ALL MY TIME

hemma från en riktig jobbig träning! men de lönar sig senare, min kondition börjar gå uppåt, tummen upp för de(y) nu har jag beslutsångest om jag ska sätta på ett avsnitt av true blood eller om jag ska sitta och dunka musik istället. hmm, vi får se vad som blir av.
På måndag börjar ju man skolan också.. kan bara inte bli av med den tanken, vill verkligen inte börja nu!!! de har gått för snabbt!

blog you later / isabelle



Träningsvärk

Ja då kan man säga hej till träningsvärk -.- har så sjkut ont i mina ben! så kan knappt gå eller böjja :P men kan iallfall säga att min kondition är inte kass längre, ganska bra faktiskt ;) tog i as mycket idag på träningen, typ den värsta träningen vi har haft dessutom.
har duschat och rakat benen, hoppas ju på fin väder dom här sista dagarna innan skolan börjar.. eller hoppas ju på de varenda dag! 
här får ni en bild på en klocka jag köpte i turkiet :-)
 

Kramar Johanna <3 '-'


Dagens



byxdress -åhlens
vita/svarta ringen - H&M (dålig bild)
blåa - vet ej
och skor converse.

men nu ska jag och isabelle byta om till träningen , vi hörs

puss Johanna.

Aaron Fresh





så jävla grym och snygg!

// isabelle o johanna


Newshoes

Pumps från scorett.



Overknee skor också från scorett.




klackskor från Belle. Dom är mina favoriter också! grymt sköna att gå i dessutom.


vad tycker ni ?, gillar ni att gå i klackskor ?:)

pussochkram Johanna

 


saknar min lillkusin!

sitter här och saknar min lillkille jätte mycket!
här får ni lite bilder när jag var hos moster,conny och william i juni.






pussokram isabelle


Vampires Suck

har nyss kollat typ på hälften av vampyrer suger , orkade inte kolla mer, den va bra hittills iallafall så tro inte den e dålig + att han som spelar edward va snygg!:)

pussochkram Johanna















nu blir de fler avsnitt...

av true blood! hihi :-)

blog you later
xoxo isabelle



5 dagar kvar...

5 dagar kvar tills skolan börjar.. inte okej.


Frank Dandy

dunkar musik och ligger i sängen på en as tråkig dag,med kasst väder! idag har laget fotbolls match mot falun borta, och jag ska inte spela skulle aldrig orka , sinka hela laget.. måste träna mer så jag får upp min kondition igen har ju bara vart med på en träning så..(y) menmen finns inte så mycket att göra idag. slappa. igår köpte jag iallafall en volymtång volymmaster, jennifer tog ju med sig den vi hade förut.
i söndags eller va de nu va för dag, så va jag mamma,pappa jennifer till borlänge och sågmyra. köpte 3 par spets trosor i kupolen och så va på på lager 157 i sågmyra, där jag köpte t-shirt och ett par frank dandy trosor. och säger de bara att de e dom skööönaste trosorna jag någonsin har haft! så de blir att köpa massa mer såna:)

Volym tång volymmaster.


Frank Dandy

pussochkram Johanna


truebloodnörd

gud vad jag har börjat tittat på true blood nu , har tittat på tre avsnitt idag och två igår vaffan! haha aja, de är ju as bra!!
imorgon blir de flera och dessutom fotbollsmatch som jag hoppas att de ska gå bra på! jag litar på dig konditionen nu, svik mig inte!! vi möter falun , så vi drar iväg till falun också. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva ,

pussokram isabelle


new pictures!

idag har jag vart med johanna, vi hade tänk bada och sola, men de kom ju ingen sol.. så vi drog ut och tog lite kort istället! bra att ha lite nya bilder tycker jag. Så nu tänkte jag ta och lägga upp några:-)






de va lite av bilderna iallafall

pussokram isabelle


LOVE THE SUN!

idag har jag spenderat min dag med johanna och johanna c ,kolla in hennes blogg http://johannacaris.blogg.se
vi har badat,solat och ätit mycket glass, haft allmänt roligt helt enkelt! tycker jag ska göras om iallafall!
Sen drog jag och johanna på fotbollsträning, nu sitter jag här och funderar på att titta på ett avsnitt av true blood.
ha de bra , puss

xoxo isabelle




soldyrkareeeeeeeeee

har inte haft tid alls att blogga. eller jo men har legat ute och solat/badat varenda dag sen jag kom hem från stockholm :) har köpt lite saker iaf, 3 skor iallafall (y) sen typ kläder :)
idag har man också legat vid poolen hela dagen men isabelle och johanna, häärligt klar blå himmel! hoppas på de imorgon , då blir det att sola med isabelle gumman <3 det är dessutom 1 vecka kvar tills vi börjar skolan, 8an blir de dårå, seegt massa prov o shit.. menmen. första fotbolls träningen va de för mig idag också, och jag höll på att dö, ingen kondition..




puss Johanna


15/8-10 söndag

hejhej.
idag har jag varit med elin och marielle, vi har haft riktigt skoj som vanligt. Först var vi hos elin en stund sen åkte vi och köpte glass, och sen drog vi till västannor, fast vi badade inte för de var alldeles för kallt. Men iallafall sen drog vi hem åt varsitt håll , och efter jag hade ätit och så drog jag ut och träffade massa folk , riktigt roligt(y)
imorgon blir de mysig dag hos bästajohanna!!:-)

xoxoisabelle


elin,isabelle,marielle(L)

LOVE IT



skitsnyggt i höst! älskar allihop
skinnjackan håller sig kvar fortfarande, de gillas mycket(y) men som sagt allt är hett.

nytt tema på bloggen!

nu är de så att vi har bestämt oss för att ha ett nytt tema på bloggen , vi kommer skriva mycket om mode och sånt ,för tycker vi att vi är rätt så bra på. Då kanske vi får ännu fler läsare vad vet vi? de är värt ett försök iallafall

pussokram isabelleojohanna


hemma!

hemma igen, idag har jag ju varit i stockholm över dagen , min lilla kusin skulle ju döpas. Gud va gullig han är! och en annan liten kille som är 10 dagar äldre än william är lilla leon! såå gryyymt söt, alltså dom två tillsammas blir ju världens finaste bebisar!

ah kom hem vid halv 9 nånting så åkte jag hem och åt lite och fixade till mig och så drog jag ut och träffade johanna,simon,elin,marielle,vendela o gurra. Riktigt nice(y)
Vi hade fan as kul , jag och johanna hypeeer som vanligt!:D:D:D är fan de fortfarande, fast är ändå as trött, jaja ni ska inte behöva sitta och lyssna på allt jag sitter och skriver haha.

ha de bra.
pussokram isabelle


gammal bild , där hade jag mitt långa hår:')

nu drar jag och möter lucy ! :D

nu drar jag ut , ska träffa lucy, (y) ha de bra allihopa skriver mer sen, puss

/ isabelle


dagens



skinnjacka - sisters
t-shirt- only
jeans - cheap monday


kramisabelle

RUNAWAY LOVE

idag har jag vart med lucia och vendela(y) de gillas väldigt mycket, vi har haft väldigt roligt, sen senare på kvällen drog jag på träning och fyfan va drygt det var, så drygt har de aldrig varit, min kondition är fan helt borta:o

aja ska nog titta på film nu puss

// isabelle


VENDELA

nu är vendela här(y) de gillas mycket, vi ska väl dra ut en stund nu eller nått, sen ska vi träffa lucia , och ikväll blir de träning , som man inte kommer ha någon kondition på alls

pusssokram isabelle


vendela isabelle

dagens



linne - gina tricot
röda jeans- kappahl
silvrig ring- lindex
svart ring- ur o penn

XOXO ISABELLE

sol. bättre finns inte.

Ligger i systers säng i borlänge. sover här inatt, imorgon kanske vi drar till stockholm eller så blir det på fredag :)
idag har jag för det mesta solat, badat med isabelle och jennifer(y)blivit bruun (are) har man blivit dessutom!:d
bilder från idag.

 











isabelle o jag

isabelle o jag



syster

pussochkram Johanna


U & ME




ONSDAG 11/8-10

hej alla underbara läsare!
idag har jag varit hos johanna, vi har badat och solat för de mesta. De har vart riktigt roligt och skönt. Vi var ner till hjultorget och köpte lite godis också :p haha. Mums.
Snart ska jag äta, är verkligen hungrig , ska bli gott med mat. Ha de bra,

pussokram isabelle





lite bilder från idag :-)


Why don´t you love me

badade ikväll efter att jag kom hem från västannor med isabelle,david,markus:)

här är några bilder från när jag bada hemma:)







men nu ska jag se på en film. Tekken blir det den här gången (y)

/johanna<3

every rose has its thorn

idag har jag varit med johanna,david o marcus. först va vi hos david och marcus och satt och pratade om disney filmer och myste med deras hundvalpar , eller iallafall jag o johanna. Sen drog vi in till dom en stund och sen senare på kvällen stack vi till västannor och badade, de va skönt. Nu sitter jag här och ska väl ta och titta på en film eller nått , ha de bra puss

ISABELLE



isabelle johanna

dagens

     




jeanstopp - lindex
kofta - hippus
tajts - lager 70

pussokram isabelle

ETT MÅSTE



 
är att vi SKA kolla på dom här 2 filmerna! 
Vampyrer suger e ju typ en rolig film som du har gjort en parody av twilight eller va man ska säga:P

Burlesque handlar om Christina aguilera (ali) som är en ung tjej med stor röst som flyttar till hollywood och istället hamnar på en strippklubb som ägs av Cher (tess) sång och dans film typ:)


suga suga - baby bash (y)

hejhej.
Idag vaknade jag upp hos johanna, mysigtmysigt! idag har vi typ bara badat. som ni fick se på bilderna i förra inlägget. Haha duktiga vi är, nu har jag precis ätit lite mat och väntar på att filmen jag håller på att ladda ner ska bli klar:)

/ ISABELLE.



Badat

badade för en stund sen med isabelle som har gått hem nu hon skulle ut med hunden . kommer lite bilder när vi bada ;)haha. regn = myskväll (y) så blir nog bara hemma idag när det inte e det bästa vädret.






Take care. Johanna


Måndag 9e augusti 2010

har nyss ätit "frukost" , blev en pizza man värmer i ungnen. haha bra frukost vi åt då. vakna inte för så längesen, vet inte vad vi ska göra idag, kasst väder är det dessutom.

/johannaoisabelle

Paranormal Activity 2

sitter hemma hos mig nu. i kväll blir det att kolla på paranormal activity 2.får se hur de går, vi har hero iallafall. fast de e lite tveksamt..

XOXO Johanna isabelle


Not Afraid ~ eller jo kanske lite

de e så vi säger ellerhur isabelle?
jadu vi mår inte bra efter filmen..

paranormal activity

nu blir de film mys! vi hörs senare puss

pussokram isabelle o johanna!(L)





JOHANNA BENGTSÉN

väntar på att johanna ska ta sig hit, hon slaggar hos mig idag, de är najs:-) Vi hittar väl på nånting en film eller nått kanske, lite korttagning inte vet jag:-)



jag o johanna

pussisabelle

lördag

idag var jag och johanna i rättvik, de va roligt. men tåget gick jävligt tidigt så.. de va mindre kul-.- Men som johanna har skrivit , vi har badat, träffade några från gävle, och joel o patrik:-) Snart ska jag äta sen blir de att dra hem till johannagumman!



en bild från igår

pussokram isabelle

sjundeaugustitvåtusentio

jävla skit tågtider/buss! sista tåget går 18.55 typ hela helgen , så jävla kasst.. menjaja sitteroch väntar på mat sen så kommer isabelle till mig vi ska nog bada, fint väder nu , badade i rättvik också lite kallare där bara ;)
träffade massa roligt folk :) nåra från jävla gävle. sen träffa vi joel och patrik. men nu ropar mamma, så ska äta.
slänger in en dagens också


kavaj - H&M
t-shirt - H&M
och cykelbyxor till de , vet ej vart dom e köpta.
klocka - et ej

kramar eran johanna

PHOTOGRAPHS

idag drar jag och johanna till rättvik , vi tar 12.45 tåget. Nu ska jag fixa mig klart.



xoxo isabelle


still like u

isabelle har gått hem och jag sitter i min säng själv, tragiskt. senare idag åker vi till rättvik iallafall tar 12.45 tåget dit (: skriver nog imorgon när jag vaknar.


isabellejohanna


middag med släkten

hejsan!
Har precis fixat mig klart och ska alldeles strax bege mig hem till mormor och morfar där vi ska ha lite släkt middag, min mormor fyller nämligen år idag, så grattis till dig mormor!!
Efter middagen ska jag nog träffa Johanna:-) roligt värre!
Men nu ska jag dra dit. Ha de bra!

pussokram isabelle.



bebisbesök!

Just nu har jag precis fått besök av min lillkusin, moster och conny! Gud min kusin är världens gulligaste!
Ska träffa honom senare ikväll också. Men nu drar jag till johanna , puss

// isabelle




william älskling


dagens


baseball jacket - gina tricot
jeansskorts - kommer inte ihåg

/ ISABELLE

Rockstarrr

vaknda upp med isabelle brevid mig , hon sov ju här från igår :) mick och david kom hem till och kollade på film också igår/idag natt. riktigt mysigt vare att dela säng med isabelle (a) nu sitter jag ensam hemma och tänker på vad jag ska göra mamma o pappa jennifer , malicka har dragit till borlänge och isabelle skulle hem också hjälpa sin mamma så hon kommer lite senare.  funderar på att ta en dusch (y)

XOXO Johanna

Besällt (y)

beställde detta linne idag :) från http://kandeeshop.se

 kramar johanna


HISS ELLER DISS ?!





de va ett bratag nu sen vi hade en hiss eller diss. så jag gör en nu:)
cykelbyxor. jag tycker att det är en självklar HISS iallafall, jag använder de och det är jävligt skönt, och de e snyggt att ha till massa olika outfits. om du inte använder ett par tights så kan du ju bara klippa av dom och ha dom igen (:

vad tycker ni ? HISS ELLER DISS?

//Johanna


torsdag

just nu tittar jag på beverly hills 90210 ,
idag har jag träffat ida en stund på dagen, riktigt nice! senare ska jga träffa johanna :)



XOXO ISABELLE

LOKA!

här sitter jag och dricker loka nu , de är riktigt gott! gillar de faktiskt nu:):)



xoxo isabelle

min inköp


väska - acent


pilotbrillor - ur o penn
ringen åt höger - ur o penn
ring år vänster - kappahl


kofta - cubus


hood - cubus


converse - converse


linne - gina tricot


klänning - bikbok


t-shirt+kofta - hippus


klänning - gina tricot


midjekjolar - bikbok

XOXO ISABELLE



SUGAR

nu är jag hemma igen efter en lång vecka i skåne. De har varit helt okej där nere men de är skönt att komma hem också :-)






lite bilder från resan , tog inte så mkt kort då..


// ISABELLE

yeaaaaaah

bilder från måndas när jag va i rättvik med viktoria :)












1,2,3 fanta o rosé

sängen - min bästa vän, favorit ? ah som ni förstår så ligger jag i sängen.. är så jävla trött, kom hem typ kl3 igår :) grymtt roligt vare igår iallafall (y) åker nog till borlänge lite senare och stannar där en natt.
isabelle kommer ju hem ikväll också , men vi hörs senare!


maaalicka e sköööönast!

baack at home! åkte på ett bilflak hem ;p lite kallt.. träffade vendela malin o massa där sen så kunde vendela nt va mer,  så de va de bara jag och malin kvar :d hon åkte hem vid 11 :) så träffa jag simon , daniel, markus ,gurra, andré och dom drog också efter ett och då träffa jag hilma , emelie så va med dom ett bra tag roligt vare!<3 träffade massa folk då, sen typ vid 2 åkte jag hem och nu är jag här :)haha bra förklarat där (y)

kraaaaaamar Johanna <3

hatar menssss

ida skrev nyss att hon hade mensvärk och orkade inte åka t rättvik.. så åker väl dit själv och ser om jag hittar nåt roligt folk :)


summertimeee

sitter här hemma och väntar på att ida ska komma, senare blir det ccw med henne (y) ett tag sen man va med henne.. funderar också på vad jag ska ha på mig, shorts iallafall :) menmen hittar väl nåt.
Imorgon kommer isabelle gumman också hem! fyfan hon e saknad alltså!<3
vad ska alla ni kära läsare hitta på idag då ? :D

hugs. Johanna



FRÅGA VAD NI VILL!

nu har ni chans att fråga vad ni vill till oss. Ni har till på fredag att fråga , sen svarar vi på dom på fredag som sagt. Så fråga på , de är bara roligt!:)



LOVEKILLER

hola!
ville bara uppdatera mig lite mer, känner mig lite efter just nu:p idag har jag typ inte gjort nått annat än att knarkat beverly hills 90210 avsnitt. love it! 
Imorgon blir de väl en sväng in till båstad innan man drar hem på onsdag.



XOXO ISABELLE

hemma

kommit hem nu, jag och vitktoria orkade inte va kvar längre, har varit där as länge :o men imorgon blir de heela natten, då allt drar igång!:d men nu ska jag ta ett dopp i poolen :)
bilder kommer sen:)

IM ALIVE

hej alla underbara läsare!
Ja jag lever också , johanna har ju bara skrivit ett tag nu , men de är för att jag sitter långt nere i södra sverige i skåne där mottagningen är kass, och internet är aaas segt här, men åker hem till dalarna på onsdag, då kommer jag köra igång riktigt ska ni se!
Men ni får ha de bra

// ISABELLE




jag o johanna

CCW - Viktoria

kommer nog inte hinna skriva imorgon, för ska upp typ vid 10 och då ska jag fixa mig sen åka t viktoria sen åker vi till rättvik och kollar runt :) va ett tag sen man va med henne, ni kan få bild på oss :)



FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!

Bli medlem och få fler läsare till din blogg, funkade för oss! ;)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=isabellejohanna

Thaimat

typ 3 somna jag och sov till sju. men nu har jag mamma och pappa varit och ätit på den nya thairesturangen här i insjön, grymt gott! så rekommenderar resturangen (y) ni kan få en bild på maten när jag och isabelle åt där :)


söndag 1a augusti 2010

vakna vid 1, gör inte så mycket, skulle vart med viktoria idag, men hon kunde inte. så de blir nog bara att sitta vid datan nu (: söndagar suger! de e ju 1a augusti idag också :)


RSS 2.0